Ambassadeurs

ONZE AMBASSADEURS

Wij werken samen met Ambassadeurs van over de hele wereld, om dit Nieuwe Aarde Grid makkelijker en sneller te kunnen verspreiden. De Ambassadeurs zijn gekozen vanwege hun voorbeeldfunctie, om wat zij doen voor het behoud van de aarde in hun eigen land en wereldwijd. Zij werken met de kennis en wijsheid van hun land, hun taal, hun voorouders en hun cultuur. Onze ambassadeurs werken op vrijwillige basis, bieden energetische bedding en zijn van onschatbare waarde voor dit project.

Nederland | Earth Tribe

Joy Moon

Madre bij de Earth Tribe, een prachtig Sacred Land in de omgeving van Breda, Nederland. Zij reist over de wereld en leert daar van diverse stammen, tribes, Grandmothers en Grandfathers. Zij deelt haar wijsheid hier verder door ceremoniën, workshops, retreats.

Colombia | Tierra de Agua

Flee Flow and Jefrey Moncada

Zij wonen in de bergen in een community in ontwikkeling met een bron vol “gouden water”. De missie is de bescherming van de berg en de wateren. Zij werken met Sacred plantmedicijn en met de bijen aan het behoud van een gezonde aarde.

Colombia | Spiral School

Jate Antonio Daza Kulchavita

Grootvader Jate reist de wereld rond om de wijsheid van de oude Mushkas-traditie uit Colombia te onderwijzen met de Spiral School. Hij is antropoloog en voorvader van de wijsheid.

Japan

Tatsuhiko Kimori

Een Japanse visionair, ziener, healer van nucleaire schade zoals Fukushima en directeur van ‘Total Human Tuning’. Sinds 2008 reist Tatsuhiko de wereld rond voor transmutaties en healings.

Tonasket, Washington | USA

Grootmoeder Robin Youngblood

Zij is lid van de Seven Generations World Wisdom Council. Zij is ook lid van Grandmothers Circle the Earth en helpt bij het opzetten van Grootmoeders colleges waar ze ook naartoe gaat.

Connecticut | USA

Grootvader Bert Gunn

Hij assisteerde, reisde met, organiseerde voor en interpreteerde voor Tlakaelel, de Tolteka-Mexica Ouderling uit Teotihuacan, Mexico. Bert is opgeleid en geautoriseerd door Tlakaelel en andere ouderlingen om verschillende traditionele ceremonies en lessen te houden. 

Frankrijk | Terra Nova

Robert Bridgeman en Monique Bruggeman-van Leeuwen

Samen beheren zij Terra Nova. Terra Nova is een symbool van de vrije wereld. In het land van de oude Kelten en Katharen, aan de voet van de Pyreneeën. Een krachtplek waar je veilig kunt ontwaken en groeien.  
Verder schreef Robert meerdere boeken, maakte hij diverse documentaires en ontwikkelde hij samen met Monique krachtige trainingen, de Bridgeman methode.

Frankrijk | Centre Lothlorien

Lucas Slager en Fredy Wamelink

Samen beheren zij spiritueel centrum Lothlorien. Zij bieden het gehele jaar door een inspirerend programma en hebben meerdere grote Vredesgatherings georganiseerd.

België

Wendy Merril S.J.

Code-Keeper van Galactic Lanuguage, middels haar natuurlijke en consistente bronafstemming is het haar gave en missie om via schilderskunst symboliek over te brengen naar Moeder aarde en haar bewoners. Haar kunst staat op deze website.

Spanje | Terra Sacra

Alice Kromhout en Peter Bakkes

Samen beheren zij sjamanistisch en spiritueel centrum Terra Sacra, zij werken nauw samen met verscheidene sjamanen van over de hele wereld

België

Laetitia Tilliet

Luz Mawi Danawi Bushanawi is de naam die ik kreeg van onze familie van de Kogi Tribe in La Sierra Nevada de Santa Marta. Het betekent; Wanneer licht nodig zal zijn, zul je geroepen worden. Vanuit België leef ik samen met mijn gezin ten diensten van onze Moeder Aarde, de elementen van het leven en voor VREDE. Via rituelen aan de Bron, zangcirkels en ceremoniën ijver ik in het dagelijks leven voor het respect en de bescherming van de Natuur, van het Leven.

Egypte | House of Life Abydos

Yvon Taken

Zij staat garant voor de zorg van het healingcentrum van House of Life Abydos. Zij organiseert helende reizen naar het centrum in Egypte, waar zij workshops en les geeft.

Ibiza

Ankhana Sofia

Healer, channel, docente en coach. Geeft Transformational Healings en verzorgt 1-op-1 retreats. Alles om zoveel mogelijk mensen te helpen zich te openen en te leven vanuit hun hart, vol Liefde, Licht en Plezier!

Guatemala

Mark Elmy

Mark bestudeerde het spirituele pad van de Maya’s in Momostenango en ontving zijn initiatie als Aj Q’ij (Maya spirituele gids). Hij geeft lezingen, Maya astrologie en vuurceremonies bij hem thuis in San Pablo La Laguna.

Nederland

Simone Juliana

In verbinding met het hart, met Moeder Aarde en al wat op haar leeft, in gelijkwaardigheid en in haar zachte kracht beheert ze SAMA Medicine. Hiermee brengt ze mensen terug in contact met hun creatie kracht, d.m.v. ceremonies, rituelen, muziek, kunst en Body Story Therapy©.

Ibiza

Arktara Rachel

Zij creëert transformatie-ervaringen, dmv ceremoniën en rituelen, geluidstherapie en Heilige sexualiteit. Ze verbindt zich met het Hart van onze moederplaneet en de wijsheid van de sterren om anderen dieper in hun hart te leiden.

Zuid Afrika

Kelly en Chad

Zij beheren samen Milq + Honey, een oase van bewustzijn in Kaapstad met ceremoniën, films, biologisch eten en drinken, kleding en meer. Gebouwd op de principes van Liefde, Waarheid + Balans.

Nederland

Moon Luna

Creator, verbinder van Liefde + Licht

Vrijwilligers

Heleen Verburg:  Co-creator/schrijfster
Misha Wiertz:  Co-creator
Noah Elkrief:  Vertaler Engelse versie/schrijver
Monique Vreeken:  Vertaler Spaanse versie/verbinder voor de Inheemse mensen.
Heidi Terpstra:  Logo-ontwerpster – website
Henry Cordes:  Website
Jeffrey Diebels:  Donateur flyers, banners, onkosten
Marcel Westerhof:  Kunstenaar pagina Projecten en Stem  – facebook 
Wendy Merril S.J.:  Kunstenaar pagina Doneer  – facebook
Helena Arturaleza:  Kunstenaar pagina Ambassadeursfacebook

Steun onze projecten