Stem

STEM HIER OP JOUW FAVORIETE PROJECT

Om te kunnen stemmen op één van de projecten registreer je eerst jouw Lichtpuntje. Voor de registratie van jouw Lichtpuntje maak je een eenmalige donatie van 11,11 euro, welke volledig wordt besteed aan een project voor het behoud van onze Aarde. Je doneert dus 11,11 euro en bent tegelijkertijd zichtbaar als Earthkeeper op de Light on Earth globe. Hiermee toon jij jouw unieke Licht aan de rest van de wereld.

Als je je geregistreerd hebt kan je stemmen op één van de projecten. De website telt alle stemmen en bij het bereikte bedrag van 1000 euro zal deze worden uitbetaald aan het project met de meeste stemmen. Het bestuur van Light on Earth heeft geen invloed op de stemming.

STEM OP DEZE PROJECTEN

BIJ-EN HOEDER

De verbinding tussen Bij en Mens is er een van vele eeuwen, terug te vinden in verschillende culturen en stromingen. De Bij is onontbeerlijk voor het voorbestaan van de Aarde en alles wat daarop leeft.
Als wij geld gesponsord krijgen van Light on Earth kan er een bijenstal gebouwd worden. Met deze plek gaan wij een samenwerking aan om zo veel mogelijk mensen  en vooral jongeren te leren over de bijen en waarom zij zo hard nodig zijn. Dit is een samenwerking van Stadsboerin Doetinchem, Mijnschool, onderdeel van de Graafschap en imker Bernardus van Gils.
Wij bieden samen de mogelijkheid  om op ontdekking te gaan wat het bij-en hoeden in houdt, wat en vooral ook hoe wij een werelds verschil kunnen maken op lokaal niveau. Sinds een jaar of 7 is de Bij een onlosmakelijk deel van mijn leven geworden, Vanuit het contact met de Imme (het wezen van de bij) verandert de benadering van het bijen houden naar het bijen hoeden.

Met Bij-zondere groet,

Bernardus van Gils

LOE Bernardus bijenproject

UITBRENGEN HARTENMAGIE EN EENHEIDSPAARD

Ik schreef het boek ‘Hartenmagie Nature-Based Coaching’ voor begeleiders van kinderen, gebaseerd op de natuurelementen, gecombineerd met lichaamsgericht werk en wereldnatuurvisies. Hierin worden heldere tools gegeven om kinderen naar authentieke afstemming met de natuur te begeleiden, en waarin ook de ouders/leerkrachten worden uitgenodigd om deze innerlijke beweging te maken.
Daarbij horend is een Kinder-doe-boek ‘Eenheidspaard’ waarin door een prachtig verhaal spelenderwijs, diverse van deze krachtige tools en rituelen worden doorgegeven.

Het zou heerlijk zijn indien ik steun mag krijgen om deze 2 boekjes in de wereld te brengen. Ik reik hiermee expliciet uit naar ouders, naar het onderwijs, om onze kinderen ‘anders’, in afstemming met de natuur te begeleiden.

Lieve groet,

Maggie

IMG_0078

BIJ-EN HOEDER

0
STEMMEN

UITBRENGEN HARTENMAGIE EN EENHEIDSPAARD

0
STEMMEN

HOE EEN PROJECT INDIENEN?

Je stuurt je aanvraag naar het bestuur van de stichting, wij kiezen in onze wekelijkse vergadering projecten uit, die passen binnen onze visie als stichting. Er komen meerdere projecten op de website, iedereen die zich geregistreerd heeft, heeft een stem, de meeste stemmen gelden. Alleen aanvragen die volledig voldoen aan de gewenste voorwaarden zoals omschreven op de projecten pagina, worden in behandeling genomen. Klik op onderstaande button en stuur je aanvraag in via mail.

Steun onze projecten